Vyberte si 13 poboček
Facebook Instagram

Dekorace na Halloween

Dekorace na Halloween

Halloween je už za rohem a je potřeba si ho pořádně užít a oslavit ho. Aby ale měl tu správnou atmosféru a lidi o něm mluvili ještě po zbytek roku, tak je potřeba aby byl nezapomenutelný. A co je potřeba kromě skvělých lidí, hudby, jídla a pití? No samozřejmě dekorace. A právě tu můžete najít v našem obchodě. 

Základní dekorace

Mezi hlavní věci, které je potřeba zařídit před vaší halloweenskou party je rozhodně to, aby se hosté vůbec dozvěděli, že nějakou pořádáte. Pokud chcete mít stylové pozvánky, tak určitě využijte našich pozvánek s lebkou, které najdete v balení po 6 kusech. Už jen ty hned na začátku vytvoří to správné nadšení před vaším večírkem. Aby hosté věděli, kam mají jít nebo jen pro strašidelný pocit, který tímto produktem vzbudíte, doporučujeme krvavé stopy na podlahu. Také dekorační krvavá prkna na okno celou dekoraci domu skvěle doplní. Nebo můžete použít cedule se slovy různých hororových místností jako je krematorium nebo laboratoř. Aby lidé přímo trefili na váš večírek, tak můžete použít také plastovou směrovku s nápisem halloween party v hnědé barvě nebo svítící ceduli s červeným nápisem beware (dej si pozor). Také svítící cedule turn back se zakousnutým démonem do cedule bude tou pravou dekorací a před dům na zahradu se hodí i krvavý dekorační plot. 

Pokud máte zájem o větší balení dekorací spojené se strašidelnými motivy, tak je pro vás ideální sada dekoračního hřbitova, která obsahuje 3 náhrobní kameny, plot, myši, pavouky, pavučiny, umělý mech, lebku, kosti rukou a nohou a černé růže. Pokud chcete vyvolat na svém večírku pocit, že jste obklopený zombie, tak je ideální dát na svou zahradu před dům ceduli – dávejte si pozor na zombie v žluté barvě s rozměry 38 x 24, 7 cm. Tu můžete doplnit hnědou cedulí s nápisem zombies v rozměrech 40 x 10 cm. Při použití těchto doplňků jen musíte doufat, že tím neodlákáte i případné účastníky vaší party. Pokud nechcete jako dekoraci skutečné svíčky ze strachu, že by vám mohl shořet dům, tak je vhodnou alternativou bílé svíčky na baterii, které vypadají reálně, ale jsou navíc bezpečné. Hororovou atmosféru zařídí i lucerna s lebkou a s třemi barevnými světýlky. Pokud ale nemáte strach ze svíček, tak můžete použít originální svíčky s motivy oční bulvy. Také nabízíme svíčky ve tvaru lebky, které strašidelně rozsvítí celou místnost. 

Mít různě položené pavouky bude určitě noční můrou pro všechny lidi s arachnofobií a právě proto si je určitě musíte pořídit. Ať v balení po osmi kusech, kde mají pavouci barevné nožky až po celo-černé pavouky v balení po deseti. Na schody nebo na různá místa se skvěle hodí dekorační závěs s netopýry nebo můžete pověsit pouze jednoduchou malou dekorační síť v černé barvě. Kromě pavouků, které se dají dát kamkoliv je i velice efektní obří umělý had. Ten vypadá jako skutečný a je i vhodný pokud máte doma malého kouzelníka, který si rád zahraje na Harryho Pottera, protože hadova podobnost s  Nagini je velice vysoká. Nalepit pásku přes dveře jen tak, nebo pokud chcete chránit své pokoje před vpádem nechtěných hostů, tak je můžete polepit různými druhy neonových pásek s různými nápisy a budete si moct být jistý, že se tam nikdo nedostane. Máme na výběr z oranžové pásky zombie zone, černé s červeným nápisem infection zone nebo žluté s nápisem caution. 

Co se týče různých síti nebo závěsů, které se dají rozmístit po domě jako jedinečná dekorace, ani zde není o možnosti nouze. Pavouci v pavučině, potrhaný závěs nevstupovat, závěs s lebkami na řetězu, závěs s krvavými skvrnami, velká dekorační síť v černé nebo červené barvě jsou ideálními doplňky vaší halloweenské party. Na sklo se skvěle hodí samolepky například v podobě křičících lebek. Pokud nechcete až moc vyděsit děti, tak jsou ideální samolepky s motivem halloween, který obsahuje například smějící se dýni, fialového netopýra nebo zeleného malého pavouka. Měnící se obrazy nejen lidi překvapí ale rozhodně i šokují. Máme na výběr z pár možností. Na obrazech najdete portréty například mladého hocha nebo mladé ženy, které se poté promění na zrůdu z vašich nejhorších snů. Mnoho obrazů změní i normální rodinu na zombie, se kterými byste se nechtěli potkat. Pokud chcete vytvořit fotokoutek, kde se vaši známí poté vyfotí, tak je určitě žádoucí si pořídit speciální halloweenskou verzi doplňků se strašidly a slovy jako Boo! nebo Yikes!. Pokud si vaši hosté myslí, že před vámi uniknou aspoň v koupelně, tak se velice mýlí. Originální hororové nálepky na WC je rozhodně vystraší nebo aspoň pobaví ať už s motivy zombie nebo hororového klauna. 

Co se týče dekorací na zavěšení v místnosti nebo na dveře, tak máme velkou nabídku. Jako dekorace na provázku vás určitě zaujmou netopýři v kombinaci černé a fialové barvy nebo si můžete vybrat pouze čistě černé netopýry. Také dekorační kokon s pavouky se dá zavěsit na různá místa. Jako zajímavou dekoraci určitě tvoří pozlacené předměty. Taková zlatá lebka, která se krásně třpytí nebo zlatý pavouk bude luxusním doplňkem na kterémkoliv večírku. Pokud budete chtít pořádat i soutěž o nejlepší kostým, tak pro vás máme ideální sošky, kterými odměníte vítěze. Vybírat si můžete ze zlaté sošky s motivem kostry, která svojí hlavu drží v rukách a nápisem best costume (nejlepší kostým) nebo sošku zlaté čarodějnice s nápisem sexiest costume (nejvíce sexy kostým).  

Balónky

Balónky jsou dobrým nápadem na kteroukoliv oslavu nebo párty. Přiznejme si ale, že balónky ve tvaru oční bulvy, vystraší každého a rozhodně doplní, kteroukoliv strašidelnou party. Od těch nejstrašidelnějších až po roztomilé, které budou skvělou dekorací, pokud máte menší děti. Mezi balónky, které ocení spíše menší děti, patří například foliový balónek malého veselého netopýra nebo balónek veselého kostlivce, který je spíše roztomilý než strašidelný. Pokud byste preferovali balónky s motivem lebky, tak nebude zklamaný. Foliový bílý balónek lebky nebo černé latexové balónky s potiskem lebek určitě splní vaše očekávání. Pro typickou výzdobu halloweenu se dá použít foliový balónek v podobě dýně nebo latexový balónek s potiskem dýně a s nápisem Happy Halloween. Mezi další latexové balónky s touto tématikou rozhodně u vás zazáří například oranžový balónek s potiskem strašidelného domu nebo oranžový balónek s motivem netopýrů. Pro ty nejodvážnější máme latexové balónky buď v bílé barvě s krvavou rukou, nebo vícebarevné balónky se skvrnami od krve. Pokud chcete trochu vystrašit své děti, tak poté vsaďte na nafukovací svítící ježibabu o výšce 244 cm, která svítí ve tmě a navíc vám zařídí, že vaše malé děti budou na dlouhou dobu hodné. 

Banner, girlandy, lampiony a rozety

Pro vykouzlení strašidelné atmosféry jsou rozhodně dobrým nápadem bannery, girlandy, lampiony nebo rozety na pověšení. V našem obchodě najdete takové množství druhů, až si nebudete jistý, které si máte pořídit. Mezi naší nabídkou najdete například bílou girlandu s lebkou a hnáty nebo již více orientovaný banner na pořádání halloweenu s nápisem Happy Halloween, který má délku 2,1 m. Dětem se určitě bude líbit girlanda s barevnými lampióny a milými obrázky obsahující ducha, dýni nebo třeba i sovu. Girlanda s motivem dýní nebo girlandy s upíří pusou jsou také zajímavými volbami. Bílá látka na zavěšení s červeným nápisem Enter if You Dare vytvoří zajímavou challenge mezi vašimi hosty, o to kdo se k vám odváží vstoupit. Lampióny jsou důležitým doplňkem a tak si rozhodně prohlédněte kulaté lampióny s motivem halloweenu v bílé, černé a červené barvě s motivem pavouka a lebky. Ideální rozety na takovou strašidelnou oslavu jsou určitě rozetky s motivem pavouků v kombinaci černo-oranžové. Dalšími zajímavými doplňky v této kategorii jsou například papírové dýně na zavěšení, nebo závěsné spirály s halloweenskou tématikou v klasické černo-oranžové barvě s čarodějnickou čepicí nebo dýní. Druhou možností je strašidelnější verze v šedo-červené barvě s pavouky a lebkami. Pokud hledáte upírskou tématiku, tak budete nadšení ze závěsných spirálek s upíří pusou a netopýry. 

Kelímky, talířky, ubrousky a další dekorace

Pokud chcete stylově pít na vaší párty, tak se určitě vyplatí si pořídit brčka s různými motivy. Ať se jedná o brčka s různou tématikou halloweenu (dýně, kostra nebo mumie), o brčka s duchy, brčka s netopýry v černo-červené barvě nebo brčka s děsivými lebkami. Pro servírování různých nápojů nebo pokrmů bude skvělý malý černý kotlík pro čarodějnici. Dávejte si pouze pozor, aby vám ho nějaká reálná čarodějnice neukradla. Pokud chcete mít vedle skutečného jídla i skvělou dekoraci, která sice možná odradí druhé od jídla, tak je určitě zajímavou volbou latexový dort na halloween s vnitřnostmi a částí těla. Mezi kelímky, které se dají použít, pokud chcete pořádat spíše halloweenskou party na upírské téma, tak u nás najdete kelímky s motivem upírských zubů. A nenajdete pouze kelímky s tímto motivem ale i papírové ubrousky a talířky. Pokud ale preferujete spíše strašidelnější verzi doplňků, tak nabízíme bílé kelímky, talířky ubrousky s krvavými efekty. Kelímky, talířky, ubrousky i ubrus s krvavou rukou a slovy help, také doplní kteroukoliv strašidelnou party. Následující tematickou sadou kelímku, talířku, ubrousků tvoří strašidelná lebka na černém pozadí se stříbrnými ornamenty, která se bude skvěle hodit na halloween. Pokud chcete pít z něčeho více stylového než je kelímek, tak vám doporučujeme buď černý pohár s rukou kostlivce, červený pohár s rukou kostlivce nebo zde najdete i pohár ve fialovém provedení, který bude skvělým doplňkem. Ideálním příborem se poté stane set příboru v černé barvě, aby skvěle ladil s vaším tematickým večírkem. 

Konfety

Konfety, které se dají dát na stoly nebo jako dekorace okolo, jsou velice důležité. Proto je i hlavní jaké si vyberete a je potřeba, aby i správně vypadaly se zbytkem vašich doplňků. To je důvodem, proč jich nabízíme tolik druhů. Můžete si vybrat z konfet s dýněmi a pavouky, nebo pouze z malých nebo středních dýní. Také máme konfety v podobě netopýrů, pavouků, které když hodíte i na kteréhokoliv člověka, tak určitě nezůstanou v klidu.  Krásně strašidelně vypadají i konfety s duchy v bílé barvě. 

Kostlivci, smrtky a jiné části těla

Co by to bylo za strašidelnou party, kdyby neměla ani jednoho kostlivce nebo smrtku s kosou. Proto je důležité i podle místa, kde ji pořádáte, jich mít pár po ruce. Pokud chcete simulovat představu rozpadající se kostry, tak si určitě můžete pořídit lebku a kosti, které můžete rozmístit po místnosti, a budou působit velice hrůzostrašně. Oběšení kostlivci doplní skvěle kterýkoliv strašidelný večírek. Proto je máme v různých velikostech například v balíčku po třech, které mají velikost 15 cm. A co se týče obyčejné kostry, tak u nás najdete velkou kostru o velikosti 200 cm nebo naopak malou lidskou kostru o velikosti pouhých 32 cm. Pokud máte zájem o kostru zvířat, tak u nás najdete havrana, kočku, netopýra, pavouka nebo psa. S kostlivcem s řetězem vyděsíte všechny okolo, a když si k ní seženete plastovou kosu, tak bude úplně kompletní. Létající smrtka o velikosti 90 cm je také velice originální doplňkem. Useknutá hlava je určitě zajímavým doplňkem na halloween a proto se musíte kouknout na naše možnosti. Jen si dejte pozor, ať u nich neztratíte hlavu. Proto můžete mít i useknutou zombie hlavu nebo hlavu člověka na řetězu. Lebka zombíka o velikosti 100 cm je také vhodná na halloween party. Pokud preferujete jen lebky, tak pro vás máme v balení 4 kusy. Jako doplňující dekoraci můžete použít i kusy lidských částí těla, samozřejmě umělé. 

Krev

Krev patří ke každé strašidelnější party a proto je potřeba mít jí dostatek. Skvělým tipem jsou krevní stříkance ve formě gelových samolepek nebo nálepky stékající krve, které můžete kamkoliv nalepit a nebude je muset zdlouhavě uklízet. Otisk krvavé gelové ruky, která se dá také nalepit na sklo, podtrhne určitě celou strašidelnou atmosféru. Po ruce se vždy hodí mít i krvavý sprej, který dokáže vytvořit skvělé efekty. 

Jiné 

Rozmístit krvavé zbraně po domě také není nikdy špatný nápad, jen si dejte pozor, ať jsou plastové a nikdo se jimi nezraní. Proto krvavá mačeta může být zajímavá, ale pouze pokud je opravdu falešná, jinak teprve poté nastane hororová noc. Umístit lopatu pro hrobníka na zahradu s trochou vyhrabané hlíny je také super tip. Krvavý nůž dokáže skvěle doplnit nejen kostým. Plastová motorová pila také doladí vás kostým nebo může být použita jako skvělý doplněk pro děšení nových příchozích. Nejen, že je provedena ve žluté barvě ale je i na baterie, vibruje a vydává zvuky. Svítící sekáček je také určitě zajímavou volbou. 

Den mrtvých/Day of the dead/Día de los muertos

Zatímco se halloween slaví 31. října. Den mrtvých se slaví většinou až 1. nebo 2. listopadu i když někdy již začíná právě 31. října. Jedná se o mexickou oslavu mrtvých. Pokud byste měli zájem o oslavu toho svátku, tak nebude zklamaný. Nejen, že u nás najdete klasické měnící se hororové obrazy ale nabízíme i jeden právě k Day of the dead ve formě kostry. Pokud ale nechcete měnící se obraz, tak si můžete pořídit obraz klasické kostry a pestrými barvami. Co se týče balónků, tak je určitě skvělou volbou foliový balónek lebky se žlutým sombrerem. Další typem, který nabízíme je i pestrobarevná lebka doplněná o květiny. Girlandy, které budeme moct zavěsit, aby vám ladily s doplňky je girlanda s černo-bílými lebkami. Na pití se hodí kelímky, které jsou také k tématu Day of the dead a se stejným motivem najdete i talířky.  Jako ozdoba na stůl poslouží dekorační kaskáda s motivy kostlivců s červenými růžemi v rozměrech 35 cm. Pod takovou dekorací na stole se určitě hodí mít i stejně stylový ubrus, který doplní celou dekoraci vaší oslavy. Plastový ubrus s barevnými lebkami přesně takovou možností je. 

 

S takovým množstvím doplňků a dekorací se vám povede uspořádat úžasnou halloweenskou párty, na kterou jen tak nikdo nezapomene a lidé se už předem nebudou moct dočkat na další, kterou budete mít.

Sledujte nás na Instagramu @partyworldcz

Cookies

Náš e-shop používá cookies. Díky tomu vám můžeme nabídnout uživatelský zážitek více efektivní. Souhlas k ukládání cookies udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím".
Souhlas můžete odmítnout zde.