Vyberte si 13 poboček
Facebook Instagram

Šerpa pro nevěstu

Šerpa pro nevěstu

Pokud chcete být módní nevěsta a mít tu nejlepší rozlučku se svobodou, tak zajisté potřebujete mít i svou vlastní šerpu, určenou speciálně pro Vás. Není to pouze skvělý doplněk, ale je to i zaručení, že vás nikdo ten den (či večer) nepřehlédne. Stačí si v našem obchodě vybrat, který styl šerpy je právě ten pro vás a je hotovo. Pokud nechcete vyčnívat pouze vy a chcete si zábavu užít se všemi Vašimi kamarádkami, tak se určitě podívejte i na šerpy určené pro družičky nebo na všechny účastnice party. A jednu z největších oslav ve Vašem životě a před vaším velkým dnem, si určitě budete chtít užít ve velkém stylu. A proto je šerpa i korunka zásadním kouskem, kterou byste měla mít. Celá rozlučka se svobodou samozřejmě začíná pozvánkami, tak určitě nezapomeňte informovat Vaše nejbližší, které chcete na této události vidět. Můžete, tak udělat růžovými pozvánkami pro Team Bride, které jsou naprosto kouzelné. V balíčku jich najdete 10 kusů a s takovou pozvánkou Vás nikdo neodmítne. Další volbou mohou být pozvánky i ve stylu velkého snubního prstenu, který určitě zaujme. 

Na naší prodejně si s vybráním šerpy, nebudete muset lámat hlavu. Z našeho různorodého sortimentu si určitě vyberete tu pravou pro Vás. Pokud budete chtít šerpy s českými názvy, tak vás určitě nezklameme výběrem v obchodě. Pro účastnice party se bude skvěle hodit šerpa v růžové barvě s černým nápisem Rozlučka se svobodou, která bude na všech Vašich kamarádkách vypadat úžasně.  Nevěsta musí být určitě v bílé barvě nejen ve svatební den, a tak pro ni bude speciální šerpa na níž je napsáno Budoucí nevěsta v růžové barvě a doplněné o dvě srdíčka na každé straně.

Také záleží na rozlučce se svobodou, kterou chcete mít.  Pokud preferujete elegantní oslavu v neutrálních barvách nebo divokou party, kterou budete mít celou noc a ve výstředních barvách. Pokud se Vám více zamlouvá první možnost, tak pro Vás máme na výběr super možnosti. Nejprve Vás určitě zaujme šerpa v bílo-zlaté barvě, na které je také zobrazen zlatý prsten a zavázán zlatou stužkou. Šerpy jsou ve dvojích provedeních, a tak nikdo nebude ochuzen. Na první z nich je napsáno Bride to be (Budoucí nevěsta) a na té druhé je I do crew, která slouží pro Vaše nejbližší kamarádky a pro lidi, kteří budou součástí Vaší svatby. Pokud se Vám více líbí rose-gold, tak také nebudete zklamaná. Krásnou šerpu v růžovo-zlaté barvě si také můžete vyzvednout v různých nápisech. První verzí je Bridesmaid, tedy určená pro družičky. Další už je určena právě pro nevěstu, a tak se můžete pochlubit s nápisem Bride to be (Budoucí nevěsta). Pro nejdůležitější člověka kromě ženicha máme také šerpu, a tak se Vaše svědkyně, může ukazovat s nápisem Maid of Honour, která zastupuje i funkci vrchní družičky. A pro všechny, kdo chtějí podpořit přímo Vás a mít také svojí speciální šerpu je určená Team Bride, tedy tým nevěsty, kterým ukážou jasně svoji podporu. Jemná světle růžová šerpa se zlatým nápisem Team Bride, je také skvělou volbou a máme samozřejmě i pro nevěstu volbu v tomto samém odstínu. Zlaté třpytivé šerpy s černým písmem Bride to be, Team Bride nebo Bride Tribe z vás také udělají královny večera a celý večer budete otáčet hlavy úžasem. 


 

Dále máme také šerpu pro milovníky květinových vzorů, a proto se určitě podívejte na ně ve světlých barvách s výrazným růžovým nápisem ve dvou možnostech. První je Bride to be (Budoucí nevěsta) se srdíčky a další je s nápisem Hen Party, která je určena pro kteréhokoliv návštěvníka Vaší rozlučky se svobodou, a tak se Vaši hosti mezi sebou budou dobře identifikovat. Pokud chcete více odvážnou šerpu, tak se určitě podívejte na růžové šerpy s černým nápisem, které přímo křičí Party. Na šerpě Bride to be jsou navíc srdíčka, zatímco na Hen party je vyobrazen otisk rtů. Na obchodě najdete i verzi obrácenou tudíž šerpu v černé barvě s růžovým nápisem. Záleží, jaká je Vaše preference. Nejvíce odvážná šerpa, kterou si u nás můžete vybrat je určitě v růžovo-fialovém leopardím vzoru, která upoutá pozornost každého a může fungovat i jako dobré rozlišení mezi nevěstou a družičkami. Když se nechcete nijak označovat termíny jako nevěsta nebo družičky, tak Vám potom bude vyhovovat určitě růžová šerpa s černým nápisem Girls night out nebo Party Girl, které jsou doplněné i o obrázky drinků nebo otisky rtů. 

Šerpa se bude hodit na kteroukoliv událost, na které chcete oznámit, že právě vy jste budoucí nevěsta, a tak to potřebujete pořádně oslavit. S ní se nikde neztratíte a Vaše kamarádky i vy budete mít krásnou památku na tuto událost. Pokud chcete rozlučku se svobodou slavit pouze v domácím prostředí nebo si jí pořádně užít na večírku někde venku, tak se Vám vždy bude hodit. Ozvláštnit si jí můžete i pokud si na ní napíšete datum této rozlučky nebo si dovnitř raději napíšete jméno a adresu, abyste se po divoké oslavě dostala bezpečně domů. Ať si vyberete kteroukoliv volbu, tak určitě se šerpou na tento večer nezapomenete. 

Ovšem nemůžete zůstat pouze u šerpy, pokud chcete vypadat skvěle. Na takovou příležitost se určitě hodí další super věci, které se můžete u nás pořídit. Ať to je již čelenka na hlavu pro nevěstu, buď jako pro princeznu nebo se závojíčkem, abyste si ho vyzkoušela ještě před svatbou. Pokud si závoj chcete nechat až na Váš velký den, tak se určitě podívejte na kloboučky pro nevěsty. A skvěle vám s růžovo-zlatou šerpou bude určitě ladit i mini korunka ve stejné barvě, která je buď bez nápisu nebo s Team Bride, aby se vaše kamarádky necítili ochuzené o tento zážitek. Co se týče dalších doplňků, tak je podstatné, pokud budete chtít protancovat celou noc, malého panáka na řetízku, do kterého budete moct průběžně přilévat alkohol, abyste měli o zábavu postaráno. Skvěle se bude hodit k růžovým čerpám a můžete si ho vybrat z několika možností. Ať již v jiné barvě, s různými motivy nebo s nápisy či bez nich. Pokud chcete, aby bylo postaráno zábavu, tak určitě nezapomeňte ani na bublifuk, který je speciálně připravený pro tuto událost. Mezi typy, které si můžete vybrat, patří bublifuk v bíle barvě se srdíčkem. Originální volbou, je také určitě bublifuk ve tvaru šampaňského, který máme v průhledné barvě se stříbrnými akcenty. Další možností je láhev v zelené barvě, na které je napsáno růžovým písmem Hen Party. Tudíž bude skvělým doplňkem pro Vaše družičky, které na sobě budou mít šerpu se stejným názvem. 


 

K vaší šerpě se budou určitě skvěle hodit i různé balónky, které můžete sladit k Vámi vybrané ozdobě. Pokud jde o balónek s motivem zásnubního prstýnku, nebo na kterém je růžový nápis Bride to be, tak určitě neváhejte do takového doplňku investovat, protože nebudete litovat. Další věcí, které se budoucí nevěstě budou hodit jsou určitě i podvazky, které si může navléknout nejen v den své svatby, ale i na rozlučce se svobodou. Můžete si zase vybírat mezi různými možnostmi a barvami, ale určitě se nejde nevšimnout podvazku ve světle růžové barvě s nápisem Bride to be. Další podvazky máme v nejrůznějších barvách od bílé až po modré. Také jsou k dostání s různými přívěsky v motivech srdce, klíče či miniaturní květiny.

Pokud chcete něco jednoduššího, než je šerpa nebo pokud nechcete žádné nápisy, tak na prodejně najdete i stužky v různých barvách nebo velikostech, ze kterých si budete moci vytvořit, kteroukoliv budete chtít. Na ní si můžete dát i odznáčky, které jsou také skvělým doplněk na rozlučku se svobodou. Odznáčky máme i v několika variantách i s českými názvy jako jsou Nevěsta nebo Team nevěsty v různých barevných provedeních. Další možností, kterou máme v nabídce, jsou určitě odznáčky, v jejichž balení je jeden v růžové barvě s nápisem Bride a se sedmi s názvem Hen Party. Další možností jsou bílé odznáčky, na kterém je napsáno Bride s motivem snubního prstýnku a na dalších je nápis Bridesmaid. V balení jich je 7 kusů, a tak je můžete rozdělit mezi další účastnice rozlučky a nebát se, že na někoho nezbude. 

Pokud nejste fanynkou šerp ani odznáčku, tak se Vám mohou zalíbit stužky na připnutí s různými nápisy. Nejprve samozřejmě musíme představit ty, které jsou pro nevěstu (tudíž pro Vás) a zajisté je máme i v typické barvě pro nevěsty, a to v bílé. První ze stuh, které Vám představíme, je v kulatém tvaru a je na ní napsáno Nevěsta v růžové barvě. Další je v trojúhelník a ten má název také napsaný v růžové. Pokud chcete více výrazné stuhy, tak se Vám může líbit ta v růžové barvě s černým nápisem. Tato možnost je určena speciálně pro účastnice Vaší oslavy a je na ní nápis Hen Party. Vybrat si můžete i tak, aby Vám ladily se šerpami, a tak máme s květinovým motivem s nápisem Hen Party a Bride to be ve stejné barvě. Pokud chcete mít vše v růžovozlaté barvě, tak Vás určitě zaujmou stužky pro Team Bride, která obsahuje 6 odznaků a 9 samolepek s různými nápisy. Nalepit si můžete na své stuhy, že jste družička, matka ženicha, budoucí nevěsta, svědkyně, matka nevěsty, flower girl nebo v týmu nevěsty. Nejvíce originální odznáčky budou určitě v různých barvách s nápisy jako jsou Bride to be, Cheeky devil, Dancing Queen, Chief Bridesmade, Sexy Chick, Disco diva, Party Animal nebo Flirt Alert. Díky nim každá účastnice Vaší rozlučky se svobodou, může mít svojí vlastní personu, kterou se identifikuje a navíc si jí vybrat v oblíbené barvě.


 

Další super věcí, kterou se mezi sebou můžete ozvláštnit, jsou krásná zlatá nalepovací tetování. Na výběr máte s nápisem nevěsta nebo družičky v různých fontech a názvech.  A velice originálně určitě budou působit tetování s horoskopem, která si každá účastnice může nalepit ať je už kozoroh či ryba, a tak vytvoříte zajímavou partu. Pokud chcete dostat na Vaší oslavě i zajímavým způsobem rady do vašeho budoucího manželství, tak si určitě prohlédněte růžovo-zlaté papírky, speciálně připravené pro doporučení nevěstám (Advice for the Bride to be). Zdali chcete ještě ozvláštnit Vaši šerpu, tak si k ní můžete vzít i různé škrabošky pro Vaši anonymitu, kterou skvěle doladíte Váš outfit. U nás je najdete v nejrůznějších barvách i materiálech, ať už od krajek v černé, bílé či červené. Také mohou být doplněné o ďábelské rohy a vyvolají efekt sexy ďáblice, která se chce celý večer bavit. Nebo si můžete vybrat velice elegantní škrabošku s peřím v barvách jako je bílá či stříbrná, která Vám naopak více doplní bílé doplňky, které byste jako nevěsta mohla mít. 

Samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na muže, kteří by se případně mohli chtít, také tímto způsobem ozvláštnit a pro ně, zde máme odznaky v černobílých barvách s nápisem Ženich nebo pro všechny oslavující Team ženicha. Také pokud Váš partner chce působit vtipně a přiznat si, že se blíží do záhuby, tak si určitě vybere odznáček s Game Over, který má například přeškrtnuté pivo či jiné věci, které by mu mohla budoucí nevěsta zakázat. Také si může koupit černou stužku, na které je napsáno Groom to be (budoucí ženich) a na mašlích jsou pokyny Kiss the groom (Polibte ženicha) a Buy me a drink (Kup mi pití). 

Pokud budete potřebovat sehnat dekoraci na tento večer, tak budete moci vybírat z různých věcí. Nejen mezi doplňky na Vás, na Vaše nejbližší nebo i ženicha, ale také si můžete vybrat i různé hry nebo srandičky, které v průběhu večera budete chtít použít. Také máme na výběr, jak již bylo zmíněno různé skleničky, talířky nebo balónky, které můžete upotřebit. Pro překvapení všech okolo můžete vzít na party i vystřelovací konfety, které jsou například s motivy peněz, zlatých či stříbrných konfet, motýlků, srdíček a dalších. Jsou také v různých velikostech, a tak si můžete vybrat podle toho, jaký „bordel“ budete chtít udělat. Také pěknou vzpomínkou na tento den, by mohlo být předání pár dárků nebo party věcí, které můžete předat v roztomilých taškách bílé barvy s nápisem I do crew, která je určena pro všechny, kteří se podílejí na svatbě. Je to i způsob, jak jim vyjádřit Vaše poděkování, za jejich aktivní účast. Doufáme, že Vás některé z těchto nápadů či produktů zaujaly, a tak v nejbližší době zavítáte do naší prodejny. 

 

Sledujte nás na Instagramu @partyworldcz

Cookies

Náš e-shop používá cookies. Díky tomu vám můžeme nabídnout uživatelský zážitek více efektivní. Souhlas k ukládání cookies udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím".
Souhlas můžete odmítnout zde.