Vyberte si 13 poboček
Facebook Instagram

Kostým upír

Kostým upír

Kostým upíra patří mezi ty, které nikdy nevyjdou z módy. Je to klasika, která se jen tak neomrzí. Zabodujete v něm na jakékoliv party, obzvláště na Halloween. Další výhodou tohoto kostýmu je, že je takzvaně UNISEX, mohou si ho obléct jak ženy, tak i muži a obě pohlaví v něm udělají parádu, jak se patří. Roztomilého upírka či upírku můžete vykouzlit i ze své ratolesti. V kostýmu malého upíra jistě zaboduje na školních besídkách, karnevalech či masopustu. Pokud byste si nebyli jistí výběrem, neváhejte si projet návrhy na našem e-shopu nebo zajít přímo na jednu z našich prodejen a zde se poradit s našimi zkušenými zaměstnanci. Určitě vám pomohou se správně rozhodnout. Můžete se na ně obrátit jak s výběrem samotného kostýmu upíra, tak i s výběrem vhodných doplňků, či propriet k dokonalému líčení. 

A že je tento kostým nudný? To ani omylem, vždyť fantazii se meze nekladou! V naší prodejně naleznete spousty různých druhů kostýmů – od zaručené klasiky, přes sexy upírky a svůdné upíry až po krvavé zrůdy. Ať už hledáte dámský kostým, pánský nebo dětský u nás si zaručeně vyberete! Nabízíme i možnost výběru párových kostýmů, takže pokud chcete ladit se svou druhou polovičkou, přijďte nejlépe spolu! Určitě se při výběru svých outfitů dobře pobavíte. Chcete jít na karneval jako celá upíří rodinka? I to Vám můžeme splnit, dojděte i se svými ratolestmi a doladíme vše k dokonalosti. Kostýmy máme na skladě ve všech možných i nemožných velikostech a střizích. Zároveň máme v prodejnách kabinky určené právě ke zkoušení kostýmu, tudíž vybrat ten pravý kostým je s pomocí našeho personálu doopravdy hračka! Navíc naše obchody nabízí nejen zakoupení kostýmu, ale umožňují i zapůjčení, takže pokud máte omezený rozpočet, neváhejte se zeptat i na naši půjčovnu kostýmů!

Když už si vyberete vhodný, dobře padnoucí kostým, je třeba zapracovat na upířích doplňcích. Málo kdo jim věnuje patřičnou pozornost, přitom právě doplňky jsou nepostradatelnou částí dokonalého, originálního a neotřelého „looku“. Doplňky dokážou rozzářit celý outfit a zároveň dodat každému kostýmu ten správný šmrnc, a proto je dobré jim věnovat obzvlášť velkou pozornost. Ke kostýmu upíra neodmyslitelně patří zvláštní zuby – dlouhé, bílé, lesklé špičáky, které často bývají doplněné spoustou krve. Správný upír se zároveň neobejde bez bledé tváře a výrazných, jiskřivých červených očí. K dokonalosti můžete svůj kostým případně doladit zajímavou parukou – vhodná je například paruk v černé či bílé barvě. 

Výběr těch pravých upířích špičáku může vypadat jako snadná a rychlá záležitost, opak je ale pravdou! Díky naší velké nabídce produktů máte k dispozici hned několik různých variant, a to vás u nás může celkem zdržet. Můžete vybírat mezi nalepovacími zuby či zuby pouze vkládacími. K dispozici je nepřeberné množství typů těchto zubů – hororové zuby, exkluzivní zuby, nasazovací špičáky v rakvičce, tesáky, upíří špičáky svítící ve tmě, prodloužené špičáky, sada zubů pro upíra i s lepidlem či balení s devíti kusy zubů různých druhů. Pokud sháníte doplňky i pro svého malého upírka, doporučujeme sáhnout po dudlíku s vyobrazenými upířími zuby – Dudlík upír. Vybírat můžete dle druhu svého kostýmu, praktičnosti či vlastní preference. Ať už sáhnete po jakémkoliv z těchto kousků, určitě svým zářivým úsměvem zabodujete! 

A k čemu upírům jejich ostré a nebezpečné špičáky slouží? Samozřejmě k sání krve! Pro co nejvíce možný autentický efekt doporučujeme doplnit svůj vzhled falešnou krví – a to nejen v oblasti úst! Nebojte se a rozhodně s krví nešetřete. V našem obchodě nabízíme i různá maxi balení této vymoženosti – velké kanystry. Pro menší užití určitě doporučujeme zakoupit například gelovou krev, která díky své konzistenci působí velice věrohodně a realisticky. Dále nabízíme krev ve spreji, se kterou díky jejímu aplikátoru vytvoříte děsivé stříkance jak na kůži, tak na oblečení. Úplně největším trendem v oblasti upířích doplňkům se staly kapsle s krví! Tyto kapsle se umisťují do koutků úst a zajišťují dlouhodobé stékání krve po tváři. Nemusíte se tedy o „doplňování“ krvavého efektu vůbec starat, Váš děsivý výraz bude zachován po celý večer.

Před aplikováním tohoto krvavé efektu nejprve doporučujeme nanést vhodný make up. To se tentokrát netýká jen žen, ale i mužů! Co by to bylo za upíra bez bledé, mdlé, bílé pleti? Pokud zrovna neoplýváte schopnostmi v líčení, bohatě si vystačíte s kvalitní bílou barvou. Tu u nás seženete v různých variantách. Výběr je doopravdy jen na vás a na vašich preferencích. Nabízíme například divadelní make up, či líčidlo v tubě. Ke snadnějšímu nanášení doporučujeme zakoupení speciálních houbiček k tomu určených. Díky nim můžete dosáhnout téměř dokonalého efektu. Pro zkušenější z vás máme v nabídce připravené různé sady, se kterými můžete doslova kouzlit. Klidně si můžete pohrát s různým stínováním, například v oblasti očí či tváří. Jedná se o sady líčidel pro upíry či sady líčidel pro strašidla. Obě tyto balení obsahují potřebné odstíny bílé, černé, šedé a červené barvy i s praktickými návody, se kterými bude použití snadnější, než si myslíte. Vítáno je i kouřové líčení doplněné zvýrazněním očí černými linkami. V sadě určené přímo pro upíry naleznete navíc přiložené malé balení krve, houbičku a špičáky. Nejen ženám doporučujeme využít i našich laků a rtěnek. Krom klasických laků a rtěnek v černé barvě nabízíme navíc i UV varianty – ty dokážou ve tmě svítit a tím překvapit všechny v místnosti. Zaručeně okouzlíte nejen své přátele ale zároveň i celé okolí. Další doporučení od nás, nyní spíše pro něžné pohlaví, jsou umělé nalepovací řasy. Ty dokážou obličej naprosto rozzářit a proměnit k nepoznání. Váš pohled s nimi bude plný a svůdný. V nabídce máme hned několik desítek typů. Mezi ty nejoblíbenější kousky patří například dlouhé červené řasy, červené řasy s kamínky, černé řasy se stříbrným okrajem, holografické řasy, asymetrické řasy, řasy s pírky či řasy s krystaly. 

Pokud máte v plánu na party doslova vyrazit dech nebo se zcela proměnit, doporučujeme zakoupit barevné kontaktní čočky. Nabízíme je v mnoha barevných variantách. Mezi ty přirozené barvy řadíme: modré, hnědé či zelené. Dále nabízíme netypické barvy jako: bílé, šedé, černé, žluté, červené, krvavé, zombie, duhové, se spirálami a další. Ke kostýmu upíra doporučujeme zejména červené kontaktní čočky, popřípadě krvavé. Čočky prodáváme jak jednodenní, tak i měsíční či dokonce půl roční. Nejlevnější – jednodenní varianta je doopravdy jen na jedno použití, tedy jakmile čočku z oka vyjmete je třeba ji vyhodit, zároveň doba umístění čoček v očích nesmí přesáhnout 24 hodin. Jejich aplikace není vůbec složitá, jak se mnohým může zdát. Pokud jste nositeli kontaktních čoček, postup pro vás zůstává úplně stejný jako při použití klasických dioptrických čoček. Pro úplné nováčky zde máme krátký, praktický návod: čočku vyjměte z obalu a nechte ji nejlépe pár hodin odpočinout v roztoku k tomu určenému (dostupný v lékárnách či drogeriích). Čočka dostatečně změkne a zamezíte tak škrábání či nepříjemnému pocitu cizího předmětu v oku. Pokud barevné kontaktní čočky zvolíte, zaručujeme, že Váš netypický pohled Vás promění téměř k nepoznání a zároveň zaujme spoustu kolemjdoucích. Můžeme také doporučit zakoupení jednoho páru čoček do dvojice. I jedno „změněné“ oko dokáže udělat velkou parádu a zároveň budete se svým kamarádem, kamarádkou či partnerem ladit a každý pozná, že patříte k sobě!

Pokud máte v úmyslu vytvořit hrůzostrašný efekt, doplňte svůj vzhled škaredými jizvami kdekoliv po těle. Stačí přidat pár takových kousků a z uhlazeného, elegantního upíra vytvoříte děsivou příšeru. Seženete u nás jak levnější varianty, například: jizva na zip, krvavá díra, podřezaný krk, jizva s červi, jizva sešitá rána s krví nebo falešná rána – kousnutí do krku, která přesvědčivě imituje upíří kousnutí do krku. Doporučujeme tento doplněk hlavně pro doprovod upíra.  Nebo můžete vybírat z dražších kousků: falešná díra po kulce deluxe, falešné zranění – kousnutí od upíra, nalepovací odloupnutá kůže, nalepovací odloupnutý ret, nalepovací spáleniny na obličej, umělé říznutí a jiné. Dražší jizvy se od těch levnějších variant odlišují hlavně ve věrohodnosti. Pokud nechcete být odhaleni a chcete dosáhnout co největší autentičnosti, doporučujeme zainvestovat a vybírat z dražších kousků. Jestliže oplýváte talentem v oblasti tvoření, můžete sáhnout i po latexu. S návodem dostupným na internetu a spolu s vaším uměním můžete pomocí latexu vyrobit své vlastní jizvy či znetvořit celou tvář nebo jinou část těla. Latex prodáváme v různých barvách: tekutý latex na kůži bílá barva, tekutý latex na kůži černá barva, tekutý latex na kůži modrá barva, tekutý latex na kůži oranžová barva, tekutý latex na kůži tyrkysová brava, tekutý latex na kůži žlutá barva, tekutý latex na kůži červená barva, tekutý latex zombie barva, latexová barva průhledná, bílý tekutý latex pleťový, a dokonce i tekutý latex svítící. Zároveň nabízíme i varianty se složením bez amoniaku. Do vytvořených jizev doporučujeme přidat krev, dosáhnete tím maximálně děsivého efektu.  

K dokonalému „looku“ Vám chybí už jen jediná věc – paruka. Upíři vlasy jsou ale zapeklitá problematika. Můžete volit mezi temnými černými vlasy, které budou působit velice kontrastně v kombinaci s Vaší bledě nalíčenou pletí. Naši zaměstnanci Vám rádi poradí s volbou dobře padnoucí paruky, není totiž důležitá jen barva, ale samozřejmě také střih a délka vlasů. Mezi oblíbené kousky patří například: Paruka Rhianne – černá, Paruka Nicole – černá, Paruka Khloe – černá. Obrovskou výhodou těchto paruk oproti jiným je, že lze použít teplo k jejich úpravě. Ať už se jedná o fén, žehličku či kulmu, parukám tyto vymoženosti nijak neublíží. Tyto paruky se zároveň velice podobají lidským vlasům, působí tedy velice přirozeně. Další – levnější – variantou je například Dámská paruka Desiré – černé vlasy, Dámská paruka Mystique – černá, Dámská paruka Star style – černá, Dámská gotická paruka – černá. Případně můžete volit vlasy děsivě světlé – odstíny blonďaté, bílé až šedé barvy. Paruka Tanja – Blond, paruka Nicole – blond, Paruka Khloe – blond, Dámská paruka Mystique – bílá, Dámská paruka Glamourama – blond, Dámská paruka Star style – blond, Dámská paruka Babe – bílá, Dámská paruka Desiré – bílé vlasy, Paruka Glamour – šedá. Volba záleží opět jen na Vás, vašich preferencích a samozřejmě i na věku vámi představovaného upíra.

Obzvlášť dámy mohou svůj kostým upírky doplnit punčošky z naší nabídky. K dispozici je například naprostá klasika: bílé punčocháče, popřípadě bílé punčochy – krvavé či krvavé ponožky, se kterými rozhodně zabodujete! Pokud ale chcete doplnit svůj outfit punčochy bez krve, rádi vám doporučíme sexy kousky jako síťované punčochy s podvazky, černé punčochy s velkými oky či síťované punčocháče kosti. K tomu můžete sladit dobře padnoucí rukavičky, ať už obyčejné bílé, černé, krajkové či síťované. Ani páni ale nemusí být v doplňcích ochuzeni! Kostým upíra mohou stylově doplnit černým, šedým či bílým knírkem – nejlépe v barvě vlasů či vybrané paruky. 

Pokud ale nejste velkým fanouškem převleků a líčení a upřednostňujete spíše jednoduchost, určitě oceníte náš zkušený personál, který vám dobře poradí a díky pár kouskům vytvoří rychlý převlek. Jednoduchý kostým upíra totiž můžete vytvořit jen z černých kalhot a trička či bílé košile (což máme většinou všichni doma) a dlouhého pláště se stojáčkem či jednoduchého setu pro upíra. Ten si můžete zvolit v různých barvách – například červená, černá nebo šedá. Když přidáte ještě upíří špičáky, můžete vyrazit za zábavou!

Pořádáte upíří party přímo u vás v domě či v nějakém podniku? Vlastníte Bar nebo restauraci a chcete jej pořádně vyzdobit? I s tím Vám rádi pomůžeme. Upíří party by bez pochyb skvěle doplnily krvavé latexové balónky, které si u nás v obchodech můžete dokonce nechat naplnit heliem! Na sváteční tabuli nesmí chybět tematické talířky s kelímky či upířími poháry. Svůj lahodný nápoj můžete doplnit například etiketou na lahev či strašidelnými brčky s popisky. Na stůl můžete umístit i umělé orgány jako je mozek, srdce, plíce, žaludek či dokonce celé nohy, ruce a oči, které taktéž máme v nabídce. Doplnit je můžete falešnou krví. Zakoupit se dají samostatně nebo i v setu, ale pozor! Nedoporučujeme pro slabé povahy. Do prostoru doporučujeme zavěsit hrůzostrašné girlandy či spirálky s různými tajemnými motivy. Nejenže prostor vyplní, zároveň upoutají pozornost Vašich hostů a místu tak dodají tu pravou upíří atmosféru. V naší nabídce najdete i různě barevné svíčky, které můžete nechat plout na vodě! Doslova magie ve vašich rukou. Pokud ale chcete vyplnit větší prostory, určitě sáhněte po našich závěsných dekoracích určených nejen na Halloween jako jsou velké svítící cedule s nápisy, atrapy krvavých stop, umělé náhrobky či závěsné dekorační kostry. Dále máme v nabídce umělé napodobeniny ne příliš oblíbených zvířátek, například pavouky i s pavučinami, havrany, hady nebo třeba netopýry. 

 

Neváhejte a koukněte se na naše eshopové stránky nebo zavítejte na některou z našich prodejen. Zkušený personál Vám rád poradí a věříme, že budete odcházet spokojeni a na party zabodujete. 

Sledujte nás na Instagramu @partyworldcz

Cookies

Náš e-shop používá cookies. Díky tomu vám můžeme nabídnout uživatelský zážitek více efektivní. Souhlas k ukládání cookies udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím".
Souhlas můžete odmítnout zde.