Vyberte si 13 poboček
Facebook Instagram

Rozlučka se svobodou

Rozlučka se svobodou

Čím praštěnější, tím lepší! Tak zní heslo, kterým se zde řídíme u rozlučky se svobodou. V posledních letech se tyto oslavy dostávají do popředí. I přes velký nárůst počtu rozluček v českých končinách Vám rádi nabídneme originální zboží. Díky našemu vhledu do organizace těchto rozverných párty Vám zaručíme splnění Vašich představ. Poradíme s výběrem tak, aby vaše oslava působila nevšedně a zároveň byla v rytmu dnešní doby. Pomůžeme vám zasadit rozlučkové téma do vašeho oblíbeného podniku, či do domácího prostředí.


Každá tématická oslava má své prvky, bez kterých se neobejde. Rozlučka je typická tím, že musí být k poznání na první pohled. Pokud přípravu podceníte, nic vaše opilé skutky během slavení již neomluví. Se správným vybavením si můžete dovolit být v takovém rauši, v jakém si jen budete přát a případná faux pas svést na jedinečnou událost, která se už nikdy nemusí opakovat. Prvním krokem k ochraně své tváře je samotná výzdoba vašeho salónku, či posezení v baru. Dejte jasně okolí najevo o co se jedná. Přispějete tím ke schovívavosti svého okolí k hlučným projevům, či pištivému smíchu kamarádky, která trochu “přešvihla start”. Pro tato opatření Vám výborně poslouží blyštivé nápisy Bride to be v tónech růžové či rosegold barvy. Jakmile zkombinujete výrazný jednoznačný nápis s pořádným trsem balónků v růžové a černé, již nebude pochyb. Navodíte všem správnou atmosféru, především budoucí nevěstě - mějte v tomto ohledu odvahu a jí i okolí ukázat, že tento večer je jen o ní. 

Vybrat si můžete rovněž jednodušší výzdobu ve zlaté barvě, která působí klidnějším a elegantnějším dojmem. Využijete ji zejména při domácích oslavách, či zážitkových pobytech s celou partou. Tyto varianty oslav jsou vhodnější pro využití celé řady našeho jednorázového rozlučkového nádobí a konfetového zboží - nabízíme balení házecích i vystřelovacích okvětních lístků růží v různých barvách. Je rovněž možné vybírat mezi elegantními variantami např. se zlatými nápisy “I do crew”, až po lechtivější varianty. 
Pokud se budete chtít vydat střední cestou, dobře Vám poslouží řada Bride Tribe. Je to edice s iridescentními nápisy v růžových barvách, která působí exkluzivně a zároveň velmi živě. 

Dobrou tečkou za rozlučkovou výzdobou je naše čistá párty v barvách. Pokud budete mít dostatečné množství produktů s tématickými nápisy a stále si říkáte, že tomu něco chybí, je dobré sáhnout sem. Náhle máte v ruce paletu barev a širokou nabídku doplňků, jimiž domalujete všechna prázdná místa. Krásně se zde nabízí řada lampionů ve více velikostech. Velice jednoduše se skládají a můžete si i vybrat, jestli chcete tradiční lampión na svíčku, nebo jednodušší variantu s diodou. Pokud netrváte na variantě se světlem, můžete zvolit naší novinku, a sice papírové dekorativní koule v podobě plástve - velice jednoduché na použití a výběrem různých velikostí vytvoříte zajímavou výzdobu. 

Tímto se dostáváme i k nesmrtelné klasice - dobrou cestou jak vytvořit líbivé ohraničení vašeho prostoru nabídnou standardní vlaječkové girlandy, či pro vstup do místnosti vám poslouží třásňový fóliový závěs. Ideálně v domácím, či jiném soukromém prostoru je efektní zavěšení třpytivých spirál. Pro zkrášlení okolního prostoru, židlí a stolu jsou ideální naše balónky, dostupné i v metalických a chromových provedeních. Dostupné jsou rovněž různé typy latexových balónků s potiskem podle charakteru akce - zde využijeme s nápisem Bride to be, Hen night, I do crew či Girl gang. Dominantní roli vám skvěle zahraje buď jeden z našich foliových balonků Bride to be, nebo srdcové balonky, pro odlehčenou atmosféru některý z roztomilých Unicorn nebo Hello Kitty balónků a v neposlední řadě některý z balónků svatebních - např. velký létající prsten.

S každým produktem, který u nás zakoupíte Vám personál rád poradí. Nekupujte zajíce v pytli, k některým produktům je potřeba instruktáž. Snadno se pak může stát, že zakoupíte produkt za desítky až stovky korun a po hodinách snažení bude zralý na vyhození. Po každém jednom nepovedeném pokusu o aplikaci produktu se jeho vzhled viditelně zhorší, proto využijte přítomnost prodejce, či asistenta na telefonu. Popřípadě zvažte možnost uvedenou níže.

Spousta lidí v dnešní době nemá času na rozdávání a proto nechává zdobení prostor na našich šikovných ručičkách a hlavičkách. Svěřte nám výzdobu Vaší oslavy! Vše uděláme v předem domluveném čase, za rozumnou cenu a můžete se na 100% spolehnout, že do vypuknutí akce bude vše na svém místě. Máme zde letitou zkušenost a říci, že spokojených zákazníků máme mnoho by od nás bylo skromné. Vyzkoušejte sami. Zavolejte na číslo uvedené na webových stránkách. Společně s výzdobou Vám zajistíme i nezbytné vybavení pro celý tým pro znevšednění této události. O vybavení čtěte níže.

Rozlučka se svobodou bývá provázena navštěvováním různých barů, putování po městě, přemísťování se tam, kde to zrovna žije. Často není možné setrvat na místě, které jste tématicky přetvořili v chrám neřesti, tudíž je nutné vybavit se balíčkem Hen party na cestu. V tomto směru jsme nepřekonatelní a nabízíme šokující množství doplňků. Zde dominuje zábavný motiv, jímž je mužský úd. Pro podtržení veselé a hravé atmosféry rozlučky neexistuje lepší prostředek. Máme zde spektrum jednoduchých doplňků, které vás provedou večerem jako nic jiného! Z falických doplňků poskytujeme řadu čelenek, podvazky, praktické panáky k zavěšení na krk, různá brčka a zábavné hry pro rozvíření večera, například házení kroužků. 

Mimo těchto žertovných předmětů uvidíte v naší nabídce i více apartní kusy, například čelenky a tiary se závoji. Pokud jste milovnice květin, nabízíme novou čelenku s květinovou dekorací v béžové barvě. Standardní jsou klasické závoje na čelence, nebo malé stříbrné korunky, rovněž se závojem běžícím směrem na týl. Velké obliby se stále dostává korunce s nápisem Bride to be v růžové barvě s bílou labutěnkou. Samozřejmě nic Vás nedrží u klasických světlých korunek a čelenek! Dejte svému okolí najevo svou ďábelskou povahu a vyberte korunku v černé barvě, nebo dokonce závoj s růžky! 

Naprosto esenciální pro rozlučku se svobodou jsou šerpy. To je nepřehlédnutelný znak, symbol rozluček. Každému skvěle padne. Jako u mnoha životních milníků, šerpa symbolizuje přerod do nového stavu. Proto se snažíme zajistit takové šerpy, které vypadají kvalitně a důstojně. Proto máte na výběr z více čistě bílých typů se zlatým nápisem, či s přírodními motivy. Ani družičky a celá parta nepříjde zkrátka - máme sady šerp pro celou skupinu! Můžete vybrat mezi jednotlivými šerpami, nebo celou sadou. Ne každému však sedne tento elegantní styl. Mimo tyto šerpy střízlivějšího vzhledu také nabízíme šerpy v růžovo-černých barvách pro divočejší vzhled. Většina produktů je psána v angličtině, jak velí moderní trendy. Řada lidí si vede své profily na sociálních sítích jen v anglickém jazyce. Pokud však jste zastáncem tradičních českých produktů, máme zde i variantu pro vás - jsou to šerpy Budoucí nevěsta v bílé a Rozlučka se svobodou v růžové. A pokud si dáváte již další kolo a jste ve vdávání se již zkušenější, máme alternativu i pro Vás. Dále nabízíme produkty s univerzálnějším poselstvím, například s nápisem Party Girl a Girls night out.

Věc, která se vždy hodí a může být použita jako hlavní prvek i doplněk, jsou drobné produkty s nápisy. Pokud půjdeme od hlavy, prvním produktem jsou minikloboučky s nápisy Bride to be, sponky do vlasů s odznáčkem, či čelenky s nápisy. Kloboučky se hodí především pro budoucí nevěstu, sponky a čelenky jsou pro ostatní slavící. Čelenky jsou ve více variantách. Kromě hanbatých s penisy na pružinkách jsou i čistě s růžovými nápisy, ozdobené chmýřím. Výhodou je jednoduché nasazení i sundání, decentnost a nízká cena. Dnes jsou velice oblíbená jednorázová tetování ve více provedeních i barvách. Můžete je použít kdekoli na svém těle a druhý den je jednoduše odstranit. Působí velice exkluzivně a jedno balení obvykle obsahuje dostatek tetovaček pro celou skupinu. Aplikace je stejná jako u všech jednorázových tetování - použití vody a houbičky pro oddělení od podkladové vrstvy. Postoupíme-li dále, čekají na nás oblíbené placky na oblečení. Zde je opět více variant z kterých vybírat. Nejjednodušší jsou celá balení v různých barvách, kde již máte předpřipravené nápisy pro všechny. Některé z těchto sad se drží klasické růžovo- černé, jiné směřují více k bílé, rosegold a květinovým vzorům. Setkáte se u nás i se sadami, kde máte určitý počet podkladových placek a k ním více různých samolepících štítků, které vám rozdělí skupinu podle vaší potřeby. 

Poslední a momentálně nejoblíbenější varianta jsou naše vlastní originální kusovky, kde máte na výběr řadu motivů s nápisy Nevěsta, Ženich, Team nevěsty, Team ženicha a také zábavnější s nápisy Game over. U posledních zmíněných jsou vyobrazeny ikony, znázorňující konec bohémského života s přáteli, nebo nešťastného ženicha vedle dominantní nevěsty. Tyto placky kopírují řadu našich rozlučkových triček. Stejně jako placky, trika jsou k dostání pro obě pohlaví ve dvou barvách - pro dívky v růžové a bílé, pro pány v bílé a černé. Dámská obsahují tématicky obrázky srdíčka a prstenu, pánská obsahují motýlek a francouzský knírek.

Další důležitý módní a hlavně praktický doplněk jsou osobní panáky. K dostání jsou ve více podobách na řetízku na krk, nebo prstenu. Jde o jeden ve suvenýrů, které si schováte do své tajné truhličky a i po pár letech vás při pohledu na něj rozbolí hlava. V průběhu večera vás může provázet celou dobu. Od začátku doma, dále v baru, v klubech, až opět zpátky na bytě, kde si dáte posledního na spaní. Tento doplněk přichází v růžové barvě s květinami, další také v růžové, ale s malým penisem uvnitř, neprůhledný s nápisem Bride to be a poslední jsou legendární zkumavky! Varianta na prst přichází v růžové a modré barvě a jejich největší výhoda je ta, že krásně svítí. Mezi panáky se objevují další doplňky určené k nošení na řetízku - nápis Bride to be, nebo prsten a důležitá je hra v podobě malé rulety s úkoly pro zúčastněné. Úkoly se týkají alkoholu a troufalého dráždění nedalekých samců. Her je zde více - nabízíme rovněž rozlučkové stírací losy, nebo herní kartičky Dare. 

Budoucí nevěsty na své rozlučce rády nosí nějaký stylizovaný svatební prvek. Buďto k tomuto účelu slouží výše uvedený závoj na čelence, či na korunce, prsten v mnoha podobách, od balónků po náhrdelník, nebo podvazek. Podvazky zde máme v několika rozlučkových podobách, a to opět v růžovo-černé s nápisem Bride to be, bílé varianty s nápisem Bride to be jednotlivě, či v sadě, nebo s malým roztomilým penisem. Náš ochotný personál by vám rád potvrdil, že poslední zmíněný lze rovněž použít jako fantastická čelenka, ale to vše je již na vaší představivosti. Zkrátka nepřijdou ani ti, kteří zastávají klasické svatební podvazky. Není žádnou výjimkou, že si slečny na svou rozlučku vybírají z různých modrých či bílých svatebních podvazků. Jejich výhoda je elegance a velký výběr.

Na našich prodejnách naleznete nepřeberné množství zboží, které můžete využít velice univerzálně. Pro různé oslavy máme široký výběr punčochového zboží, tylové sukně a např. paruky, které rovněž můžete směle použit pro rozveselení svojí rozlučky se svobodou. Zákaznice s přáním tématické rozlučky se svobodou každoročně navštěvují naše prodejny. Stačí uchopit nevěstino zaměstnání, koníčky, nebo oblíbený film a rázem posunete rozlučku o kousek dál. 

Nezapomínáme zde ani na pány. Jak již bylo zmíněno výše, máme zde i výběr pánských triček a placek na rozlučku. Většinou na další doplňky si muži moc nepotrpí. Pro náročnější máme balónky určené pro Stag party se siluetami žen, či parožím. Vynalézavější a odvážnější typy se nebojí skočit do dámské rozlučky a pobavit tím sebe i své okolí. Nabízíme také nafukovací společníky na vaší párty v podobě pána, dámy i ovečky pro labužníky. Předem upozorňujeme, že tyto nafukovací doplňky jsou čistě dekorativní, takže vás mohou potěšit jen svým vzhledem.

Doufáme, že Vám tento krásný úvod do rozlučky se svobodou pomůže ve výběru, a pokud ne, zastihnete nás na telefonu, či na pobočkách - jsme jedno ucho! Dobře víme, že svatební zařizování jsou samé starosti, proto vám rádi poskytneme asistenci se vším, co můžeme. Nakonec, jakmile vám rozlučka skončí, můžeme se s vámi znovu potkat. Tentokrát už u svatebního. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Sledujte nás na Instagramu @partyworldcz

Cookies

Náš e-shop používá cookies. Díky tomu vám můžeme nabídnout uživatelský zážitek více efektivní. Souhlas k ukládání cookies udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím".
Souhlas můžete odmítnout zde.