Vyberte si 13 poboček
Facebook Instagram

Kostým indián

Kostým indián

Kostým indiána je naprostou klasikou všech maškarních párty večírků. Zazáříte na večírku laděném do téma divokého západu i na kostýmové párty s volnou tématikou. Pro zastánce opravdové klasiky tu máme Kostým indián II. Jedná se o hnědý top s kalhoty, zdobený typickými třásněmi.

V případě, že chcete na Vaší party vážně zazářit, máme tu pro Vás Kostým pro muže – Indián deluxe. Jedná se o velmi věrohodně zpracovaný kostým, za který si i mírně připlatíte, výsledek ale bude stát rozhodně za to. Kostým se skládá z hnědé košile a hnědých kalhot, celý outfit je dekorován modro-bílými typicky indiánskými vzory. Samozřejmostí jsou hnědé třásně. Výrazným doplňkem je červená bederní rouška připevněná na kalhotách. 

Ne všechny večírky se odehrávají v zimních obdobích a může nastat situace, kdy budete potřebovat kostým, ve kterém zvládnete přežít i horké letní dny. Přesně tento účel splňuje Kostým indián – Village people. Jedná se o kostým indiánského válečníka, který má na sobě čelenku, náprsenku, hnědou bederní roušku a hnědo – bílé návleky na nohy. 

Pokud byste se rádi alespoň decentně odlišili od ostatních indiánů na večírku, pak by Vás mohl zaujmout Kostým pro muže - Indiánský bojovník, který se pořád drží typicky hnědého indiánského základu, je ovšem ozvláštněn modrými, žlutými a červenými detaily a modrými třásněmi. 

Je halloween a neradi byste se vzdali Vaší oblíbené tématiky indiánských kostýmů? Tak přesně pro Vás tu máme připravený Kostým – duch indiána. Top i kalhoty mají šedý duchařský motiv a bílé potrhané třásně, které mu dodávají na důvěryhodnosti. Kalhoty jsou doplněny bederní rouškou s indiánským symbolem orla. Samozřejmě nesmí chybět šedá čelenka s péry. Jestliže Vám tato decentní čelenka přijde málo výrazná a rádi byste oslnili  všechny zúčastněné majestnání náčelnickou čelenkou, jistě Vás zaujme Indiánská čelenka pro náčelníky – deluxe, šedá. Je vyrobena z pravých per a skutečně upoutá veškerou pozornost v místnosti. 

Správný kostým se neobejde bez vhodně vybraných doplňků, s jejichž výběrem Vám na každé prodejně s radostí pomůžeme.

Pro začátek, co by to bylo za indiána bez svého luku a šípů. K tomuto účelu skvěle poslouží Indiánský luk – větší. Jedná se o klasický dlouhý luk, ke kterému jsou přiloženy 3 šípy zakončené přísavkou, takže nemusíte mít strach o bezpečnost svého okolí. Ani na Vaše dítka jsme nezapomněli a pro ně tu máme Indiánský luk – menší. Součástí této zmenšené varianty luku jsou tři šípy zakončené přísavkou. Pokud jste ochotni si mírně připlatit za kvalitu, pak právě pro Vás zde máme Indiánský luk – deluxe. Jedná se o exkluzivní luk, který je navíc dozdoben korálky a peřím. Součástí balení je jeden šíp, který je zakončen hrotem, tudíž vše vypadá věrohodněji. Pokud Vám šíp v kombinaci s lukem přijde příliš staromódní a nudný, určitě Vás zaujme Šíp v hlavě – indián. Jedná se o originální indiánskou čelenku, která navozuje iluzi, že Vám právě někdo prostřelil hlavu šípem. Pro někoho ovšem platí, že není nad starou dobrou klasiku a i pro tuto příležitost zde máme široký výběr doplňků. Počínaje Čelenkou pro indiána, která je bílo-modře pruhovaná a na temeni hlavy je ozdobena červeným a zeleným pérem. V podobném stylu je vedena Indiánská čelenka, která je zdobena o něco složitějším vzorem a zezadu se opět nachází dvě pera, zelené a fialové. V případě, že se rozhodnete jít za náčelníka kmene, tyto jednoduché čelenky nejsou nic pro Vás. Indiánská čelenka – náčelník – pro Vás bude mnohem lepší volbou. Jedná se o bohatě zdobenou čelenku mnoha barevnými pery, která délkou sahá až po ramena. Pokud nejste fanouškem takového přehršele barev, mohla by Vás zaujmout Indiánská čelenka deluxe – náčelník. Jedná se o modrou čelenku z pravého peří s červenými detaily. Zepředu jistě zaujmou dlouhá bílá pera. Zajímavým prvkem bude i indiánský náhrdelník – korálky. Jedná se o náhrdelník zkombinovaný z bílých, hnědých, tmavě rudých a světle fialových korálků. O něco extravagantnější pak rozhodně je Indiánský náhrdelník deluxe. Tento náhrdelník je spleten z bílých a hnědých korálků a překryje Vám v podstatě celou hruď. V každém případě se jedná o doplnění jakéhokoliv indiánského kostýmu, který bude poutat spoustu pozornosti. 

Indiáni byli typičtí svými havranově černými, hustými a dlouhými vlasy. Pokud jste blonďáci od přírody, nemusíte mít strach. Naše Paruka – Indián – Vás rozhodně zachrání. Jedná se o klasiku – dlouhé černé vlasy, ke kterým je přiložena i čelenka. Pánská indiánská paruka – vůdce – je už o něco odvážnějšího kalibru. Světle hnědý nápadný kohout se skvěle hodí pro kostým indiánského válečníka, skutečně nažene respekt u všech přítomných. 

Při slově indián se každému určitě vybaví jejich nápadné a hrůzu nahánějící válečné líčení. Paleta líčidel pro tyto účely poslouží perfektně. Jedná se o paletku líčidel se základními barvami, pomocí kterých vykouzlíte na svém obličeji nejrůznější obrazce. S vykreslením i těch nejmenších detailů Vám pomůžou Tužky na obličej a tělo. Skvěle se s nimi pracuje díky jejich špičatým koncům. Nyní již záleží jen a jen na Vaší fantazii. 

Ani na dámy jsme nezapomněli. Nejzákladnějším dámským kostýmem s indiánskou tématikou je Kostým – indiánská dívka. Jedná se o jednoduché světle hnědé šaty s tmavě hnědými třásněmi, které jsou ozvláštněny vzorovaným páskem. Součástí kostýmu je i střídmá čelenka. 

O něco nápadněji působí Dámský indiánský kostým. Jedná se o vkusně zdobené šaty s trojúhelníkovou sukní sahající ke kolenům. Samozřejmostí je zdobení třásněmi, zajímavým doplňkem je uvazovací pásek s peřím. Originální zajímavostí je čelenka, která nemá pevně připevněná pera trčící vzhůru, jako je zvykem, ale jsou na čelence jen zavěšena, takže působí efektně zapletená do delších vlasů. 

Rozhodně zaujme Kostým indiánky – deluxe. Světle hnědé šaty volného střihu jsou doplněny dlouhými třásněmi stejné barvy, korálky a horní i spodní lem je ohraničen barevnou vzorovanou stuhou. Pro odvážnější dámy tu máme Kostým Indiánky – hnědý. Jedná se o kratší světle hnědé šaty bez rukávů s decentním výstřihem. Šaty jsou ozvláštněny černými třásněmi, černo – červeným páskem a barevně sladěným návlekem na ruku, návleky na boty a čelenkou. 

Kostým Indiánka – Pocahontas – nebude barevně nijak vyčnívat, na druhou stranu rozhodně zaujme svým střihem. Světle hnědé šaty krásně kopírují a podtrhují postavu a jsou lemovány stejně barevnými třásněmi. Zaujmou rozhodně i návleky na obě ruce. 

O něco více netradiční je Dámský kostým indiánky – bílý. Kombinuje zářivě bílé šaty s klasicky hnědými třásněmi. Jedná se rozhodně o ne příliš tradiční variantu indiánky, jsme ale přesvědčeni, že i tak si najde své fanoušky. Samozřejmostí je čelenka.

Další neobvyklou verzí je Kostým pro ženy – indiánská princezna. Na delších, světle hnědých šatech se šikmo střiženou sukní  a dlouhými rukávy, Vás na první pohled zaujme lemování ze světle modrých třásní. Hrudníku dominuje modrá dekorace typicky indiánského symbolu.

Pokud Vás všudypřítomná klasická hnědá omrzela a ráda byste tuto „starou dobrou klasiku“ ozvláštnila, pak právě pro Vás zde je Kostým pro ženy – indiánka modrá. Světe modré šaty zaujmou nejen svou nezvyklou barvou, ale taktéž nápadně vyhlížejícím výstřihem. Nesmí chybět třásně hnědé barvy umístěné na sukni a třešničkou na dortu je zářivě žluté peří na čelence. 

Stejně jako u pánů, i v dámské variantě máme halloweenskou verzi indiánky. Kostým – duch indiánské princezny – barevně ladí ladí s pánskou verzí kostýmu. Strašidelnou atmosféru podtrhují roztrhané třásně a drobné trhlinky na šatech. Nechybí ani návleky na ruce a čelenka. 

Správnou indiánku si nelze představit bez dlouhých černých copů. K tomuto účelu rozhodně poslouží Dámská indiánská paruka – copy a páska s pírkem. Jedná se o jednu z našich kratších paruk, přesto vypadá velmi efektně. Paruka není zapletena do klasických copů, vlasy jsou pouze na dvou místech svázány stužkami. Součástí je čelenka barevně laděná se stuhami.

Do podobného stylu je laděná Dámská indiánská paruka – copy s páskou. Copy jsou dělané totožným stylem jako u předchozí paruky, v tomto případě je těchto předělů na paruce o něco více, protože paruka je znatelně delší. Stuhy jsou zlaté barvy, čelenka je laděná do tmavších odstínů a nápadným elementem jsou dvě pera – červené a žluté. 

A na závěr jsme si pro Vás připravili skutečnou klasiku – Paruka – indián. Dlouhé černé zapletené copy jsou zavázány přírodní stužkou doplněnou o drobná pírka. Vzorovaná čelenka je zdobena korálky a přírodními dlouhými pery. 

Jsem si jistá, že se tu najdou i takové dámy, které mají od přírody dlouhé havraní vlasy, nebo jim je jen pocit paruky na hlavě nepříjemný, a přesto by si chtěly vlasy ozdobit do indiánského stylu. Příčesek do vlasů – indiánský – bude přesně tou správnou volbou. Do hněda laděný přívěsek do vlasů je zdobený hnědými pírky a korálky a jednoduše ho připnete do svých vlasů a jste připravena vyrazit. 

Maškarní párty pro celou rodinu? Dětská oslava s indiánskou tématikou? Školní večírek v kostýmech? Není problém! U nás najdete kostýmy s indiánskou tématikou i v dětském provedení. 

Pro začátek tu máme Dětský kostým – indián světle hnědý. Součástí kostýmu jsou dlouhé hnědé kalhoty a volné tričko s krátkým rukávem ve stejné barvě. Tričko je na hrudi zdobeno typickou indiánskou tématikou. Jistou součástí je i čelenka.  Do tmavších barev je laděný Dětský kostým – Indián. Kalhoty zdobené třásněmi jsou ozvláštněny bederní rouškou. Vrchní díl tvoří tématicky stejně laděná vestička a  čelenka s pérem. 

Do totožného stylu je laděný dívčí kostým Indiánský kostým – pro holky. Součástí tmavě hnědých šatů s třásněmi jsou lemy s indiánskou tématikou, které ladí s čelenkou s perem. 

Pokud je Vaše holčička malá růžová princezna, přesně pro ni tu máme Dětský kostým pro dívky – indiánka I. Tyto hnědé šaty se pyšní lemováním růžovými třásněmi, růžovým páskem a rouškou. 

Pořádáte dětskou narozeninovou oslavu v indiánském stylu a rádi by jste ji povýšili na další úroveň pomocí krásných doplňků? S tím Vám mile rádi pomůžeme!

Pro začátek, na efektivní přivítání hostů poslouží Girlanda – nápis indians. Girlanda je dlouhá 160cm a díky ní Vaši oslavu nemá žádný host šanci přehlédnout. Pro dekoraci místnosti vhodně poslouží Girlanda – indiánský motiv. Tato 10  metrová girlanda navodí tu správnou atmosféru na každém indiánském večírku. 

Podobnému účelu poslouží i Girlanda z vlaječek – Indiánská. Girlanda je ozvláštněna svým tvarem, jedná se o trojúhelníkové vlaječky. Její délka je 6 metrů. 

Na doladění Vaší indiánské výzdoby se budou skvěle hodit Indiánské lampiony. Tyto papírové lampiony s indiánským motivem můžete zavěsit kdekoliv po místnosti a budou vypadat skvěle. 

Na správné indiánské párty se ani občerstvení nemůže obejít bez indiánského motivu. K tomuto účelu poslouží Talířky s indiánským motivem, které jsou laděny do červeno žluté barvy, dominantou je velká indiánská hlava uprostřed talíře. Do stejného motivu jsou laděny i kelímky, taktéž dominující indiánská hlava je doplněna ptačími pery. 

Zabaví děti na celé hodiny, rodiče je ovšem budou už po pár desítkách minut proklínat. Ano, řeč je o frkačkách! Bez nich si žádnou narozeninovou oslavu nedokážeme představit. A Indiánské frkačky si přímo říkají o zapojení do Vašich indiánských oslav. Dodáváme je ve třech variantách s třemi různými motivy – hlava indiána, teepee a válečná sekera. 

A finální třešničkou na dortu rozhodně bude Indiánský totem – plastový. Se svými 67 centimetry na výšku a 55 centimetry na šířku se stane nepřehlédnutelným doplňkem každé oslavy.

Sledujte nás na Instagramu @partyworldcz

Cookies

Náš e-shop používá cookies. Díky tomu vám můžeme nabídnout uživatelský zážitek více efektivní. Souhlas k ukládání cookies udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím".
Souhlas můžete odmítnout zde.